Kokie miegamojo kambario baldai Vilniuje sulaukia didžiausio pirkėjų dėmesio?

Baldai miegamajamNesvarbu, ar mėgstate ilgai vartytis lovoje, ar esate vyturys, miegamojo įrengimas ir tinkamų baldų pasirinkimas svarbus kiekvienam šeimininkui. Praktika rodo, kad miegamojo kambario baldai Vilniuje ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose išsiskiria itin aukšta kokybe ir praktiškumu. Žinoma, negalima paneigti ir stilistinių sprendimų svarbos. Interjero dizaineriai teigia, kad miegamojo įrengimas pradedamas nuo asmeninių lūkesčių sukonkretinimo – maišykite ir derinkite stilius, kurie jums patinka, žaiskite formomis ir dydžiais – kurkite savo asmeninę erdvę.

Didžiausią dėmesį skirkite lovai

Svarbiausias miegamojo baldas – lova. Šių pasirinkimas išties didelis. Jei turite erdvų miegamąjį, siūlome rinktis didesnių išmatavimų lovą, kuri ne tik vizualiai užpildys aplinką, bet ir leis mėgautis pageidaujamu komfortu. Mažesnės kvadratūros miegamieji, deja, nėra įrengiami taip laisvai, kaip norėtųsi. Čia svarbu kiekvienas centimetras. Vis dėlto, nepamirškite, kad miegamojo paskirtis – užtikrinti kokybišką ir ramų miegą, todėl, jei galite, leiskite sau įsigyti pageidaujamo dydžio, patogią ir komfortišką lovą, atsisakydami kitų mažiau reikalingų baldų, pvz., galbūt jums nereikia dviejų spintelių iš abiejų lovos kraštų, o tradicinių varstomų durų drabužių spintą galbūt galima pakeisti stumdomomis sistemomis, kurios efektyviai taupo vietą? Beje, naujausi dizainerių darbai rodo, kad į madą sugrįžta lovos galvūgalis, kuris tampa vienu svarbiausiu miegamojo akcentu. Tinkamai parinktas sprendimas leis integruoti visą lovą į pasirinktą kambario interjerą. Tiesa, šiuo atveju nereikėtų pamiršti spalvinės dermės. Siūloma vengti daugybės spalvų ir kurti ramesnę nuotaiką.

Kiti miegamojo baldai ir aksesuarai

Skaityti straipsnį “Kokie miegamojo kambario baldai Vilniuje sulaukia didžiausio pirkėjų dėmesio?” »

Mažo vonios kambario įrengimas

Skalbimo mašinų remontasKol vyksta skalbimo mašinų remontas šiek tiek atsikvepiate – pagaliau mažojoje vonioje šiek tiek atsilaisvino vietos. Aišku, bus daug bėdų, nes dabar reikės skalbti rankomis, kol nesutaisys meistrai skalbimo mašinos, bet kiek vietos dabar daug. Ir visgi, juokinga taip mąstyti, nes veikiausiai kažko nesuplanavote tinkamai savo mažoje vonioje. Ką daryti, kad skalbimo mašina iš tikrųjų būtų ne didžiausias griozdas, o normali savo vietą turinti buitinė technika? Kaip suplanuoti savo vonią, kad joje būtų vietos viskam, kai realiai turite tik kelis kvadratinius metrus?

Dušo kabinos triukas

Jeigu turite nedidelį vonios kambarį, atsisakykite keramikinės vonios idėjos. Ji užima labai daug vietos, o realiai vonia lepinatės vis tiek labai retai. Juk dažniausiai skubate ir tik nusipilate su dušu. Kai norėsite maudyti vaikus, galėsite kažką sugalvoti. Be to, pietų šalyse vonios beveik niekas neturi, nes į ją nepatogu vaikščioti, laipioti. Daugybė žmonių kasdien daug kartų eina į dušą, nes dėl karščio labai prakaituoja, nori kažkaip gelbėtis. Tą galite daryti ir jūs, tik turite taupiai į viską pažvelgti. Dušo kabina taip pat gali užimti daug vietos lyg bažnyčios sakykla. Tad jūsų užduotis būtų minimalizuoti šį dalyką. Viską minimalizavus, išryškėja tik du esminiai dalykai, kurių reikia, norint įrengti dušą: vandens nutekėjimo sistema ir pati dušo galva. Taip ir padarykite. Grindyse įrenkite plytelėse nuolydį, kad ten subėgtų vanduo. Tuomet į sieną įmontuokite vandens paleidimo sistemą – dušo galvutę, vandens žarną, čiaupus. Palubėje pakabinkite užuolaidos laikymo sistemą. Kai eisite į dušą, užuolaidą užsitrauksite, o kitu laiku, ją nustumsite ir niekas neužims vietos. Tai kompaktiškiausias dušo variantas.

Vertikalios daiktų laikymo sistemos

Skaityti straipsnį “Mažo vonios kambario įrengimas” »