Senų durų dažymas

Durų įrengimasMūsų bute yra puikios security door, o kitur galima rasti ir įdomesnių. Dažniausiai kaimuose ar kažkur, kur žmonės turi nuosavus namus, yra išdrįstama nesilaikyti įprastų standartų. Nors yra ir tokių keistenybių kaip panic rooms for sale. Bet dabar ne apie tai, o apie senas duris, kurias savaitgalį aš restauravau.

Senos durys

Senos durys visą laiką stovėjo garaže. Kol seneliai buvo gyvi, jos buvo uždengtos tokia plėve. Visi kalbėjo, kad kažkurią dieną bus statomas priestatas, o tada ir tas duris įdės. Jos masyvios, gana gražios. Niekada seneliai jų neįdėjo ir vietoje kurių nors senųjų lauko durų. Turbūt dėl to, kad vis svajojo pasidaryti priestatą, kuriam niekada nelikdavo pinigų. Panašiai kaip merginoms, kurios vis nusiperka drabužį, kurį dėvės, kai sulieknės, kartais taip ir netenka to drabužio apsirengti, nes toji diena su mažesniu antsvoriu taip ir neateina. Taip ir mūsų seneliai turėjo ir tiesiog marinavo senas duris. Kai aš iki jų prisikasiau, jos jau buvo gerokai paliestos laiko, tačiau vis dar matėsi, kad jas tinkamai sutvarkius, tai galėtų būti nuostabi šio ką tik suremontuoto namelio puošmena.

Pasiruošimas dažymui

Skaityti straipsnį “Senų durų dažymas” »

Kompiuterių remontas

Profesionalų kompiuterių remontą gali pasiūlyti ne kiekvienas. Gedimai pasitaiko įvairūs, todėl būtina pirmiausia juos teisingai nustatyti ir tinkamai atlikti remonto darbus. Genda tiek stacionarūs kompiuteriai, tiek nešiojami. Ne visada geriausias sprendimas taisyti prietaisą, kartais verta jį pakeisti. Jei kompiuteris senas, kad ir kaip nenorėtumėte su juo skirtis, įsigykite naują. Kompiuterių remonto paslaugos siūlomos Lietuvoje ir kitose šalyse. Jas surasti galite lengvai, nemažai pasiūlymų galite rasti internete. Suveskite reikiamus raktinius žodžius (pavyzdžiui, laptop repair, Laptop repair London, computer repair), rasite ne vieną meistrą, kuris gali suremontuoti sugedusį prietaisą.

Kaip pasirinkti meistrą

Laptopai AnglijojePasirinkti profesionalų meistrą nėra lengva. Nepatikėkite savo kompiuterio bet kokiam. Kreipkitės į kompanijas, kurios siūlo tokias paslaugas. Neverta taupyti ir ieškoti pigiausių paslaugų. Pasirinkę meistrą, peržvelkite atsiliepimus apie jį. Žmonės parašo teigiamus arba neigiamus komentarus. Meistrą jums gali rekomenduoti draugai ar pažįstami. Rekomenduojama pasidomėti anksčiau atliktais darbais. Suremontavus stacionarų ar nešiojamą kompiuterį gali būti suteikta garantija. Pasidomėkite iš anksto ar pasirinktas meistras galės jums garantuoti, kad prietaisas veiks tam tikrą laikotarpį. Kai kurie gali pas jus atvykti į namus, o jei patogiau į taisyklą galite nuvykti patys. Rekomenduojama rinktis įmones, kurios siūlo remonto paslaugas, tai patikimiau.

Skaityti straipsnį “Kompiuterių remontas” »