Ką žmonės kalba apie paskolas, ir kas yra ne tiesa

Keičiantis reikalavimams dėl paskolų teikimo saugumo, nuolat atsinaujina ir paskolų pasiūlymai iš credit24 bei kitų skolinimo institucijų, įmonių, bendrovių, sąjungų. Tačiau ne visi žmonės domisi tokiais dalykais. Apskritai, tie, kas nėra skolinęsi ir tik iš nuogirdų yra susipažinę su skolinimo ir skolinimosi procesais, dažniausiai vadovaujasi kažkokiais mitais bei klaidingais įsitikinimais.

„Atims namus“

PaskolosKo tikrai nei https://www.credit24.lt, nei kitos kredito teikimo įmonės iš niekur nieko nedarys, tai neatiminės kažkam šiaip sau namų. Tam, kad būtų įmanoma juos atimti, pirmiausia reikia pasiskolinti, tada negrąžinti pinigų labai ilgai ir galbūt dar netgi daugiau priežasčių turėti, dėl ko namai gali būti „atimami“. Tačiau juos atima ne kas kitas, o antstoliai. Taigi, tai yra mitas. Taip, tikrai yra tokių NT projektų, kuriuos pardavinėja iš varžytinių ir kurie būna atimami antstolių kaip užstatas už paskolas. Tačiau pažiūrėkite, kaip atrodė anksčiau gyvenimas ten: kažkas visą laiką girtavo, nesprendė įprastų problemų. Taigi, ir tas įsiskolinimas neturėjo išvis pavykti šiems žmonėms. Jeigu atima namus, tai dėl to, kad žmonės nevykdė savo įsipareigojimų. O juos žinojo iš pat pradžių, kai skolinosi. Tačiau svarbu ir tai, kad tokių žmonių yra labai mažai. Daugiausia žmonių paskolas ima ir grąžina, ir iš to negimsta didžiausių problemų.

„Niekada negrąžinsi“

Skaityti straipsnį “Ką žmonės kalba apie paskolas, ir kas yra ne tiesa” »

Komunikacijos sodo nameliui

Vis dažniau paprasti sodo nameliai, esantys kelias dešimtis kilometrų nuo miesto, kažkam tampa nuolatine ir netgi mėgstamiausia gyvenamąja vieta. Tam, kad ten apsigyventum, prireikia įvairių komunikacijų, turi būti įrengiami vandens siurbliai, kanalizacija, elektra, internetas ir kiti patogumai. Tačiau, kai tau tai patinka, kai nori gyventi sode, gali įsirengti viską.

Vandens siurblys

Pirmoji iš komunikacijų, kuri visur pati svarbiausia, tai – vanduo. Tam, kad į namą patektų vanduo iš šulinio, naudojami vandens siurbliai. Juos galima įsigyti atitinkamose interneto parduotuvėse, sulaukti pristatymo į namus, o tada patogiai viską sumontuoti, kad būtų galima naudotis tekančiu vandeniu. Vien šalto vandens neužteks, todėl svarbu, kad čia tekėtų ir karštas vanduo. Pastarąjį gali pašildyti vandens boileris. Jis gali būti pajungtas į elektrą arba šildyti dujomis. Dujinis aišku pigesnis, tačiau tai priverčia atvesti papildomas komunikacijas, be to, daug žmonių, kažką namie šildantys su dujomis, jaučiasi kažkiek nesaugiai.

Šildymas

SiurbliaiApskritai, reikia pakalbėti ir apie šildymą, koks jis gali būti naudojamas sodo namelyje. Kai kuriems žmonėms puikiu pasirinkimu atrodo krosnis. Tuomet reikia kūrenti kietu kuru, kuris gali būti malkos, anglys, durpės ar kitas kietas kuras. Taigi, šildymas iš tiesų yra tai, kas reikalinga namams ir svarbu, o ypač mūsų šaltuose kraštuose, kur nuolat merkia lietus ar sniegas. Galima užsiimti ir paprastesniais šildymo būdais. Dujinis šildymas kainuoja daugiau jį įrengiant, tačiau vėliau būna labai pigus. Taip pat galima rinktis ir šildytuvą oras – oras, kuris būtų kaip ventiliatorius ir patogiai apšildytų patalpas. Su tokiu šildymo būdu galima ir sutaupyti daugiau ir pasišildyti taip, kad iš tikrųjų jokių pastangų išvis nereikėtų dėti. Šildymas yra pigesnis už patalų vėsinimą, tą reikėtų atminti ir šiltą dieną. Jeigu nustatote kažkokią temperatūrą, kurią turėtų laikyti tas ventiliatorius, tai reikia gerai pasižiūrėti, kad nebūtų namie šilčiau negu ta temperatūra, antraip įrenginys pradės vėsinti. O vėsinant atsiranda toks stiprus energijos sueikvojimas, kad procedūra iškart tampa bent 5 kartus brangesnė nei šildymas.

Kanalizacija

Skaityti straipsnį “Komunikacijos sodo nameliui” »